Lichtjesavond 2019

Voor iedereen iets te doen
20 dec
16:00
  • vr 20 dec
    16:00
    Centrale Entreefoyer

Lichtjesavond

Op vrijdagavond 20 december straalt Laren weer net iets meer dan op iedere andere avond van het jaar… het is dan Lichtjesavond 2019. Met kerstlichtjes, kaarsen en fakkels worden de straten opgelicht en in het hele dorp is van alles te beleven.

Lampionnen maken

Dit jaar is Singer Laren het beginpunt van deze mooie avond, waar iedereen al vanaf 16.00 uur welkom is! Kinderen kunnen allemaal hun eigen lampion komen maken voor tijdens de stoet, waarna er rond 17.30 uur een lekkere verrassing voor ze klaarstaat. Ouders kunnen ondertussen heerlijk borrelen in de foyer en villa.Tot 17.00 bent u welkom om in het museum de tentoonstellingen Weer en wind. Avercamp tot Willink, Vrouwenportretten uit de Singercollectie, The White Blouse of Antarctica. Peter Kuipers Munneke op onderzoek te bekijken. Ook is tot 18.00 de winkel van het museum open.

Optocht

Om 18.00 vertrekt de stoet met de MCC Fanfare, 80 kinderen, oude brandweerauto’s, koetsen en de St. Jan Harmonie vanaf Singer Laren. De route vervolgt zich dan naar de Hein Keverweg, Drift, Naarderstraat, Rabobank en Nieuweweg en eindigt op de Brink.

Theatervoorstelling

Om 20.15 kunt u naar de voorpremière van de voorstelling De liefde begraven in het theater. klik op de link voor kaarten.