vr 20 dec 17:00

Lichtjesavond 2019

Meld je aan en maak een lampion voor de kerstparade
20 dec
17:00
  • vr 20 dec
    17:00
    Centrale Entreefoyer

Lichtjesavond

Op vrijdagavond 20 december straalt Laren weer net iets meer dan op iedere andere avond van het jaar, het is dan Lichtjesavond 2019. Met kerstlichtjes, kaarsen en fakkels worden de straten opgelicht en in het hele dorp is van alles te beleven.

Lampion maken

Dit jaar is Singer Laren het beginpunt van deze mooie avond. Kinderen kunnen vanaf 17.00 uur hun eigen kunstzinnige lampion komen maken voor tijdens de stoet.

Vanaf 17.00 staan de tafels en kunstenaars klaar om de kinderen te begeleiden, ook zorgen we voor limonade en een zakje friet.* Ouders kunnen ondertussen iets drinken in de foyer en villa, of een kijkje nemen in de shop die tot 18.00 geopend is. Om 19.00 vertrekt de kerstparade vanaf Singer Laren.

*Let op: er is plek voor 80 kinderen en u kunt uw kinderen aanmelden via lichtjesavond@bijzonderlaren.nl

Optocht

Om 19.00 vertrekt de stoet met de MCC Fanfare, kinderen, oude brandweerauto’s, koetsen en de St. Jan Harmonie. De stoet beweegt zich naar de Hein Keverweg en vervolgt haar weg naar de Drift, Naarderstraat, Rabobank en Nieuweweg en eindigt op de Brink.

Theatervoorstelling

Om 20.15 kunt u naar de voorpremière van de voorstelling De liefde begraven in het theater. klik op de link voor kaarten.