Keep an Eye jazzconcerten

Laura & Strings

Singer Swinging Sundays
1 dec
16:15
  • zo 1 dec
    16:15
    Toegang is gratis
    Villa

Singer Laren introduceert vanaf oktober de Singer Swinging Sundays: zondagen met gratis swingende jazzconcerten, georganiseerd in samenwerking met de Keep an Eye Foundation. Vanaf 16.15 uur kunt u komen genieten van muzikale klanken in de foyer of op het terras in de beeldentuin.

Laat uw nostalgisch hart de vrije loop en droom weg bij de muziek van Laura & Strings, waarin thee voor twee en wang tegen wang dansen nog hoogtepunten van de romantiek waren. Het trio, dat bestaat uit Gijs Idema op gitaar, Laura Dooge op zang en William Barrett op contrabas, speelt hun favoriete jazzstandards in frisse arrangementen met liefde voor de traditie. Met Gijs’ virtuositeit, William’s expressieve spel en Laura’s fluwelen stem reikt het trio’s repertoire van muzikale avonturen tot verhalende ‘chamber jazz’.

De band speelde eerder al op het Holland Festival, de Museumnacht en in het Concertgebouw. Voor dit concert voegt saxofonist en klarinettist Mo van der Does zich bij het trio. Van der Does won in 2014 het Prinses Christina Jazz Concours en in 2018 de Expression of Art Award.

Programma

Zang - Laura Dooge

Gitaar - Gijs Idema

Contrabas - William Barrett

Saxofoniste en klarinettiste - Mo van der Does