Julie Hrudova
za 25 apr 20:15

Sorry Baby

Stefano Keizers
25 apr
20:15
  • za 25 apr
    20:15
    Prijs € 22,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 19,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal
    geannuleerd

Met Erg Heel maakte hij een “(...) overrompelend cabaretdebuut”, aldus NRC Handelsblad in een vijfsterrenrecensie. Hij is een wolf in clownskleren, een briljant ontregelaar, die zijn publiek tart, sloopt en op het verkeerde been zet.

En nu zegt Stefano Keizers Sorry Baby. Sorry dat hij bestaat, dat je zoveel hebt moeten huilen, dat je zo weinig aan hem hebt. Sorry dat hij niet opnam, dat hij geen tijd wilde maken, dat hij het allemaal vergeten is en dat je zo weinig op hem hebt kunnen bouwen. Sorry dat hij er niet is en er ook nooit was en dat je hem hebt leren kennen.

NRC Handelsblad ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘Erg Heel’: “Een overrompelend cabaretdebuut. Keizers alleen ontregelend noemen doet hem eigenlijk tekort, want deze voorstelling is ook een intelligente deconstructie van het zogenaamd ontregelende cabaret.”

Theaterkrant ⭐⭐⭐⭐ over ‘Erg Heel’: “Ben ik hier zojuist verschrikkelijk bij de neus genomen of zag ik een briljante voorstelling?

Hij won de Wim Sonneveldprijs en ontregelde als finalist van tv-quiz De Slimste Mens, zoals hij nu verwarring sticht in het theater. Dus bezoekers van Singer Laren laat u ontregelen! Ik doe mee.

Rene Räkers