za 7 mrt 20:15 - 21:45

Micha Wertheim Voor alle duidelijkheid

Micha Wertheim
7 mrt
20:15 - 21:45
  • za 7 mrt
    20:15 - 21:45
    Prijs € 25,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 22,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Na het experimentele tweeluik ‘Ergens anders’ en ‘Iemand anders’ is Micha Wertheim terug in de theaters met een cabaretvoorstelling. Micha Wertheim Voor Alle Duidelijkheid gaat over het verlangen naar de toestand vóór alle duidelijkheid. De behoefte onbevangen in het leven te staan. Kennis kan een muur worden, die alle schoonheid aan het zicht onttrekt. Nu alles altijd en overal duidelijk is, wordt verdwalen steeds lastiger. In zijn zevende voorstelling keert hij terug naar de vorm waarmee hij begon: stand-up. Persoonlijk, grappig en zonder opsmuk. Zoals altijd is hij scherp, soms ongemakkelijk, maar vooral laat hij zien dat goede grappen nog steeds van levensbelang zijn.

de Volkskrant ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘Micha Wertheim voor Zichzelf’: “Een duizelingwekkende voorstelling waarin hij het publiek op talloze manieren treitert, uitdaagt en op het verkeerde been zet. Onnavolgbaar en hilarisch. Fabelachtig mooi en uniek.

NRC Handelsblad ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘Micha Wertheim voor Zichzelf’: “In dit met academisch vernuft opgetrokken spiegelpaleis zet het genie Wertheim ook zichzelf op virtuoze wijze gevangen. Dit is een voorstelling waar je eindeloos op blijft kauwen. Chapeau.

De Telegraaf ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘Micha Wertheim voor Zichzelf’: “Zo duivels goed, dit moet je gewoon gaan zien.
 

Wat moeten we nou met zo’n man. Hij heeft het gepresteerd om helemaal niet aanwezig te zijn bij een van zijn programma’s. Maar nu, voor alle duidelijkheid, hij zal er zijn. En het wordt weer fascinerend.

Kick van der Veer