zo 1 mrt 15:00

Talent on the Move, tournee 2020

Holland Dance Festival & Codarts Rotterdam
1 mrt
15:00
  • zo 1 mrt
    15:00
    Prijs € 22,50 Supporters/CJP/BGL VIP € 20,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Uit de honderden dansers van over de hele wereld die auditie doen bij de dansacademie Codarts Rotterdam – de hotspot voor hedendaagse dans – worden ieder jaar enkele tientallen toptalenten geselecteerd. Holland Dance Festival biedt deze aanstormende danstalenten – vol energie en explosiviteit – jaarlijks een landelijk podium.


Talent On The Move is een aanstekelijke show op hoog niveau, waarin de passie en energie van het podium spatten; ieder jaar anders, al meer dan tien jaar. Het programma vormt een kennismaking met het veelzijdige palet van de eigentijdse dans: van solo’s en duetten tot ensemblewerken, met bestaand repertoire van internationale topchoreografen en werk dat speciaal voor de dansers is gecreëerd. Zo werkten onder anderen Ed Wubbe, Jiří Kylián, Ton Simons, Amos Ben-Tal, Hofesh Shechter en Stephen Shropshire al mee aan eerdere edities.

De topdansers van morgen bij Singer Laren op het toneel. Talentvolle dansers die met veel passie u een gevarieerd programma dans laten zien.

Aline Dooijewaard