vr 28 feb 20:15

Cocktails

Vincent Croiset, Tijn Docter e.a.
28 feb
20:15
  • vr 28 feb
    20:15
    Prijs € 35,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 32,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Tragikomische cocktail van emoties, pijnlijke onthullingen, veerkracht, begrip en steun.

In het spannende en humoristische ‘Cocktails’ zien we vijf vrienden op een heerlijke avond aan het strand. Voeten in het zand, lekker muziekje op de achtergrond, Mojito of Margarita in de hand. Weldra krijgen ze echter door een dramatische gebeurtenis een andere cocktail geserveerd. Eentje die bestaat uit een gevaarlijke mix van emoties, meningen en pijnlijke onthullingen, waardoor hun relatie ernstig op de proef wordt gesteld. Hun op het oog geslaagde levens komen ineens in een ander licht te staan. Hoe help je iemand zonder dat het medelijden wordt? En wat doe je met het gevoel van mogelijke schuld aan wat er gebeurd is?


Cocktails is een tragikomedie van de makers van Wijn over veerkracht, begrip, kwetsbaarheid en elkaar steunen. “Walkate heeft gezorgd voor scherpe, vileine dialogen die niet alleen de lach aanjagen, maar waar je tegelijkertijd de pijn onder voelt.” (De Telegraaf over ‘Wijn’)
 

Als u vorig seizoen de voorstelling wijn heeft gezien heeft nu waarschijnlijk ook wel zin in een cocktail maar dan als toneelstuk. De opvolger van Wijn!

Rene Räkers