vr 14 feb 20:15

Verplaatst naar 12 februari 2021: LACRIMOSA

Yentl en de Boer
14 feb
20:15
  • vr 14 feb
    20:15
    Prijs € 29,50 Supporters/CJP/BGL VIP € 27,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Deze voorstelling is vanwege de zwangerschappen van beiden dames verplaatst naar 12 februari 2021! Mocht u al kaarten aangeschaft hebben, krijgt u het geld teruggestort op uw rekening. Heeft u kaarten aan de kassa gekocht? Dan nemen wij contact met u op. Ook komt het theaterdiner hierdoor te vervallen.

Nee, dat klinkt niet vrolijk. ‘Lacrimosa’. Het betekent zoiets als ‘diepbedroefd’. Absoluut een in-en-in trieste titel. Treurigheid, eenzaamheid, onzekerheid. Bah! Maar ja, zonder tranen geen leven. Luidkeels zingend over straat gaan bestaat niet zonder de schorre keel van de volgende dag. Je kunt niet als een Tarzan door de jungle slingeren zonder er een oksel vol bloedzuigers aan over te houden. Dus brengen Yentl en de Boer in hun derde voorstelling een ode aan de treurige kanten van ons mens-zijn. Toch kunnen de zakdoeken thuisblijven: de leukste liedjesmakers van Nederland maken er een groot feest van. Muzikaal gaan ze verder, hun teksten zijn nog raker, de sketches nog grappiger. Wat dat betreft had een vrolijkere titel niet misstaan. Maar ja, soms is het niet anders.

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt genieten van een overheerlijk theaterdiner. Klik hier voor meer informatie.  

Alegemeen Dagblad ⭐⭐⭐⭐ over ‘Magie’: “Een show die het onmiskenbare authentieke talent van Yentl en de Boer vet onderstreept.

NRC Handelsblad ⭐⭐⭐⭐ over ‘Magie’: “Uitstekende balans tussen grappig en vertederend.

De Telegraaf ⭐⭐⭐⭐ over ‘Magie’: “Het duo Yentl en De Boer zet zichzelf definitief op de kaart.

Wie kent ze niet? Deze dames zijn veelvuldig op tv om een van hun liedjes te zingen. Ze wonnen talloze prijzen, maakten cd’s, traden op in het Concertgebouw en nu dus ook hier in Singer. En ze zingen niet alleen hè, ze doen veel meer!

Kick van der Veer