Jaap Reedijk
vr 31 jan 20:15

Alles is er

Louise Korthals
31 jan
20:15
  • vr 31 jan
    20:15
    Prijs € 25,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 22,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Wat een kracht, wat een oer … een mooi uitgebalanceerd dramatisch programma dat je van begin tot eind op het puntje van je stoel houdt. Louise Korthals bewijst dat ze tot de absolute cabarettop behoort.’’, schreef De Telegraaf over Alles is er en bekroonde de voorstelling met maar liefst vijf sterren! De Volkskrant⭐⭐⭐⭐ was vol “...bewondering aan het einde van de kolkende rit” en Het Parool concludeerde “Alles is er is de beste en meest gedurfde voorstelling die Korthals tot nu toe maakte (...) een performance om je vingers bij af te likken.

In Alles is er gaat Korthals de muzikale confrontatie aan met alles. Schuurt ze langs de rafelranden, schaduwkanten en zonovergoten momenten van mateloze levens en onbeperkte mogelijkheden. Waarom je hoofd boven water houden als je ook in bad kan liggen? Alles is er tenslotte. Toch?

"Cabaretier Louise Korthals is maandagavond 30 september bekroond met de Poelifinario voor haar voorstelling Alles is er. Zij won deze cabaretprijs in de categorie ‘engagement’, voor voorstellingen die worden gekenmerkt door persoonlijke en/of maatschappelijke betrokkenheid." - Volkskrant

In 2011 won ze het Amsterdams Kleinkunst Festival, voor haar eerste avondvullende programma Vlieguur ontving ze de Neerlands Hoop en opvolger Zonder Voorbehoud werd opnieuw met een sterrenregen ontvangen. Samen met Dolf Jansen maakte ze in 2017 een oudejaarsconference. Alles is er is haar derde programma en werd unaniem lovend ontvangen.

Tsja, ze moest bevallen en daarom moest deze veelgeprezen voorstelling uitgesteld worden. Maar nu dus toch nog in uw theater: het geëngageerde én komische programma van prachtige Louise!

Kick van der Veer