wo 22 jan 20:15

Showponies 2!

De Alex Klaasen Revue Continues
22 jan
20:15
  • wo 22 jan
    20:15
    Prijs € 39,50 Supporters/CJP/BGL VIP € 37,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’ was een waanzinnig succes, waarin alle letters van het LHBTQI-alfabet aan bod kwamen. Uitverkochte zalen, een laaiend enthousiast publiek, een nominatie voor de Poelifinario en vijf sterren in de pers. Alle reden dus voor een minstens zo spetterend vervolg, met op het affiche naast stralend middelpunt Alex Klaasen ook nu de namen van Freek Bartels, Jip Smit, Daniel Cornelissen.

Showponies 2 wordt opnieuw een rollercoaster van humor, slapstick, (zelf)spot, drama, technische hoogstandjes, verkleedpartijen, jurken, pruiken, feilloze samenzang, dubbele bodems, dubieuze woordspelingen en opgewonden hobbelpaarden. Geniet van ‘Alzheimer de musical’, een veganistisch ballet, een depressieve nar, een achtstemmige jodelsymfonie en nog veel meer. Voor iedereen die verrast wil worden en (om zichzelf) wil lachen. En ook voor Johan Derksen.

de Volkskrant ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’:
“Een van de grappigste en muzikaalste voorstellingen van dit theaterseizoen. (…) Van zo dichtbij zagen we Alex Klaasen nog nooit, in dit nieuwe hoogtepunt in zijn carrière.”

De Telegraaf ⭐⭐⭐⭐⭐ over ‘De Alex Klaasen Revue - Showponies’:
“Een knotsgek pleidooi om jezelf te mogen zijn. (…) De voorstelling zit ongelooflijk geraffineerd in elkaar. Wat op het eerste gezicht vooral een hoop vrolijke kolder bij elkaar lijkt, blijkt bij nader inzien wel degelijk zeer gelaagd. (…) Alex Klaasen toont zich met deze voorstelling een absolute gigant in het entertainment.”

Voorafgaand aan deze voorstelling kunt u genieten van een overheerlijk theaterdiner. Klik hier voor meer informatie. 

 

Wat een groot succes afgelopen jaar. Een feest van een avond uit. Lachen, gieren, brullen en een traan. Ik ben er weer helemaal klaar voor!

Evert van Os