Onze Henry

Henry van Loon
17 jan
20:15
  • vr 17 jan
    20:15
    Prijs € 22,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 22,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Je bedenkt het niet, maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: dat was nu echt weer iets voor onze Henry. In zijn vijfde show zoomt Henry van Loon met hilarische bespiegelingen en ontroerende liedjes in op zijn Brabantse roots. Bovendien is de comedian en acteur, bij het grote publiek bekend van zijn glansrol als schoolconciërge Volkert in de tv-hitserie ‘De Luizenmoeder’, ditmaal persoonlijker dan ooit.

Algemeen Dagblad ⭐⭐⭐⭐⭐: “Even hilarisch als confronterend. (…) ‘Onze Henry’ is een voorstelling waarin Van Loon grote indruk maakt en zijn stijl verbreedt en verdiept.”

de Volkskrant ⭐⭐⭐⭐: “Van Loon wisselt maffe verhalen, treffende imitaties en absurde expedities af met liefdevolle verhalen over zijn ouders.

NRC Handelsblad ⭐⭐⭐⭐: “In ‘Onze Henry’ heeft hij samen met regisseur Erik Whien een mooie balans gevonden tussen humor en ontroering.
 

Hij is een absurdist, jazeker. Maar hij is ook acteur (de conciërge uit De Luizenmoeder bijvoorbeeld) en in dit programma laat hij ook meer van zijn gevoelige kant zien. Hij is goed, heel goed, deze Henry van Loon.

Kick van der Veer