do 16 jan 20:15

Enkele Reis

Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort
16 jan
20:15
  • do 16 jan
    20:15
    Prijs € 35,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 32,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Liefhebbers van Britse detectives en Nederlandse toneelcoryfeeën: opgelet. U wordt op uw wenken bediend door de thrillerkomedie ‘Enkele Reis’, met een door de wol geverfde cast met Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort. Het intrigerende stuk over het in-eigen-hand-houden-van-je-leven is geschreven door Lex Passchier, bekend van tv-series als ‘Moordvrouw’, ‘De 12 van Oldenheim’ en zijn eigen Thrillertheater.


Een thrillerschrijfster en haar zus op leeftijd willen koste wat het kost aftakeling en een mogelijke opname in een tehuis voorkomen. Ze betrekken een sinistere heer bij hun plannen en zetten een reeks vreemde gebeurtenissen in gang, waarbij niets is wat het lijkt en iedereen een dubbele agenda blijkt te hebben. Zoals het goede detectives, thrillers en komedies betaamt, leidt dit tot het spannend einde met een verrassende ontknoping.
 

Bram van der Vlugt, Trudy Labij en Wieteke van Dort (wat een cast!) in een gloednieuw stuk van een Nederlandse schrijver. Dat mag je niet missen.

Edwin de Vries