zo 5 jan 15:00

Beer

Jeugdtheaterhuis Zuid-Holland
5 jan
15:00
  • zo 5 jan
    15:00
    Prijs € 22,50 Supporters/CJP/BGL VIP € 20,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Beer in de stad! Alarm!

Dit theaterseizoen komt beer naar de grote stad, wat uitloopt in een doldwaas, muzikaal avontuur voor het hele gezin. Beer is groot, zacht en lief. Maar toch, die klauwen... Mag beer blijven, of moet hij gevangen en uitgezet worden?

In dit hedendaagse sprookje doen Ollie, Maas, Kleine en Flo er alles aan om beer (Fabian Jansen) uit de handen te houden van hen die hem willen vangen; niet iedereen is blij met een vreemde in de stad. Dit doen ze niet alleen, maar samen met Annie de toverfee (Kiki Schippers en Wendy Hoogendijk) en haar broer Dealer Dick (Oscar Aerts). Gaat het ze lukken?

Met teksten van kinderboekenschrijver Guus Kuijer, muziek van Diederik van Vleuten en tekstbijdragen van Derek Otte is beer een modern sprookje met een actuele boodschap. Maar bovenal is het een bereleuk uitje voor het hele gezin!

Een bezoek aan beer is een bezoek aan het Jeugdtheaterhuis. Naast dat belangrijke rollen worden gespeeld door oud-leerlingen van het Jeugdtheaterhuis, wordt deze muzikale familievoorstelling opgevoerd met meer dan vijftig  talentvolle jongeren.

Kom jij ook genieten, zingen en dansen met deze bereleuke familievoorstelling?

DOE MEE

Ben jij een 10-12 jarige die ervan droomt te schitteren op het toneel? 12 kinderen krijgen de mogelijkheid om mee te spelen in de voorstelling! Wil je meedoen? Kijk dan hier voor de voorwaarden en schrijf je in!

Let op: aanstormende musicalsterren moeten beschikbaar zijn op vrijdag 3 januari (14.00 -17.00 uur), zaterdag 4 januari (11.00 –16.30 uur) en zondag 5 januari (12.00 – 17.00 uur) om te repeteren en spelen.

Een familiemusical vanaf 7 jaar over een beer op de vlucht. Het wordt een spannende, hartverwarmende en liefdevolle voorstelling.

Aline Dooijewaard

Credits

Fabian Jansen - Beer
Wendy Hoogendijk - afwisselend toverfee Annie
Kiki Schippers - afwisselend toverfee Annie
Oscar Aerts - dealer Dick