vr 20 dec - za 21 dec

De liefde begraven (Voorpremière & Première)

Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen
20
dec
-
21
dec
 • vr 20 dec
  20:15
  VOORPREMIÈRE Prijs € 32,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 29,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
  Theaterzaal
 • za 21 dec
  20:15
  PREMIÈRE Prijs € 32,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 29,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
  Theaterzaal

Wat als je, met je ex, de hond die jullie ooit samen hadden, moet begraven? In dit tragikomische liefdesverhaal met Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen zien twee ex geliefden elkaar noodgedwongen terug. De ontmoeting duurt langer dan verwacht en haalt niet alleen de fijne herinneringen, maar ook frustraties en oningevulde verlangens weer boven. Is de liefde echt voorbij? In een theaterdialoog die even confronterend als hoopgevend is, komen de twee tot nieuwe inzichten en doen ze een laatste poging om elkaar te bereiken.

De liefde begraven is een soms pijnlijke dan weer hilarische theatervoorstelling over verwachtingen, onbegrip, irritaties en passie tussen exen. Zeer herkenbaar en, voor wie het wil, wellicht ook een leerschool. Het script en de regie zijn van toneel- en televisieregisseur Peter de Baan die al jarenlang het gezicht is van het tv-programma De vloer op.
 

Op 20 december is de voorpremière en op 21 december de première van dit nieuwe toneelstuk.

Voorafgaand aan de première op 21 december, kunt u genieten van een overheerlijk theaterdiner. Klik hier voor meer informatie. 

Een toneelvoorstelling over de liefde met Jeroen Spitsenberger, op zichzelf al om verliefd op te worden. En dan ook nog in première in het Singer. Daar moet ik naartoe.

Edwin de Vries

Credits

Met: Jeroen Spitzenberger en Hanne Arendzen
Tekst en regie: Peter de Baan