Bij twijfel hard zingen

Francis van Broekhuizen, e.a.
1 dec
15:00
  • zo 1 dec
    15:00
    Prijs € 25,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 15,00 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Francis van Broekhuizen een van de bekendste operazangeressen van Nederland. Zang heeft in haar persoonlijke leven een heel belangrijke rol gespeeld, en ze is een vurig pleitbezorger van de schoonheid en de heilzame werking van klassieke muziek. Francis beschikt over enorme kennis van de muziekgeschiedenis en vertelt daar graag over op de haar kenmerkende directe, droogkomische toon.

Vanuit die bevlogenheid komt Francis nu met haar eigen theaterrecital onder de veelzeggende titel Bij twijfel hard zingen. De voorstelling is concert, theatercollege en cabaretvoorstelling ineen. Francis neemt haar publiek mee op reis, zingt haar favoriete aria’s en liederen, vertelt waarom die muziek haar zo raakt, en welke die in haar persoonlijke leven speelt. Ze stamt uit een familie waarin men zich al generaties lang met muziek bezighoudt. Zelf merkte Francis dat er in moeilijke bepalende fases in haar leven maar één ding op zat, gehoor geven aan haar levensmotto: bij twijfel, hard zingen.

Francis is een heel bijzondere vrouw, die passie heeft voor haar vak, weet wat ze is en waar ze voor staat.” - I Love Theater ⭐⭐⭐⭐⭐

Juist door de zang te omlijsten met humor bereik je een groter publiek en een totaal andere doelgroep: er zitten altijd mensen in de zaal die nog nooit bij de opera zijn geweest.” – Leids Universitair Weekblad Mare

De praatgrage zangeres etaleert haar veelzijdigheid.” – Leidsch Dagblad

Ze hoort tot een prachtige lijn van Nederlandse topstemmen. De passie voor het meest persoonlijke instrument in de muziek brengt ze op een onnavolgbare wijze over op haar publiek.

Co de Kloet