vr 29 nov 19:30

Kom PloTT (vervolg)

George van Houts
29 nov
19:30
  • vr 29 nov
    19:30
    Prijs € 22,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 19,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Theatercollege over verbijsterende complotten.

Twee seizoenen geleden maakte George van Houts indruk met ‘Kom Plot’, een theatercollege over de aanslagen op de Twin Towers en alle samenzweringstheorieën eromheen. In dit vervolg gaat Van Houts nog dieper in op 9/11: de moeder van alle veranderingen en opgelopen spanningen.

Als ironisch extra bespreekt hij complotten uit de jongste geschiedenis die wel degelijk waarheid zijn gebleken, zoals de Gladio-affaire, plus een reeks absurde samenzweringen waar je hartelijk om moet lachen.

Waren er niet eigenlijk twéé Titanics? Heeft Stanley Kubrick in 1968 de volledig-in-scène-gezette maanlanding gefilmd? ‘Kom PloTT’ wordt een theatercollege waarbij je kin op je borst zakt van verbazing over de krochten en kronkelingen van de menselijke geest.

George van Houts kent u waarschijnlijk allemaal als een van de verleiders. Maar deze avond gaat hij u aan het denken zetten, Nepnieuws, fake news, trollen, nieuws-of-nonsens, samenzweringsdenkers. Deze termen buitelen om de haverklap door de media. Wat nog te geloven…..–

Rene Räkers