Singer Laren
Foto Maarten Cobijn

In Concert

Frank Boeijen
do 17 feb 20:15 - 22:00
17 feb
20:15 - 22:00
  • 17 feb
    20:15 - 22:00
    Prijs €32,50 Supporters €30,00 Vriendenloterij €30,00 (Excl. € 3,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Dichter, dromer en romanticus laveert door zijn omvangrijke repertoire.

Op zijn begin 2018 verschenen album ‘Palermo’ zingt Frank Boeijen in zeventien miniatuurtjes op poëtische wijze over vriendschap, het leven en de liefde. Zo brengt hij een prachtige hommage aan een overleden vriend, verpakt in een bewerking van Dylans ‘When The Deal Goes Down’. Ook zijn nieuwe theatertournee wordt weer een muzikaal eerbetoon aan de schoonheid, waarin hij door zijn omvangrijke repertoire laveert, zichzelf opnieuw uitvindt en je zo steeds weer verrast. Hits van toen worden op een verrassende manier naar het heden gehaald, pasgeboren liedjes vinden hun nieuwe plek. Muziek die vervoert, teksten die beklijven, gebracht met een band die de musicus, romanticus, dichter en dromer past als een warme jas.

Singer Laren verkoopt de kaarten voor deze voorstelling ervan uitgaande dat op het moment dat deze voorstelling plaatsvindt er geen beperkende maatregelen meer gelden. Mocht dat onverhoopt wel het geval zijn, dan nemen we contact met u op.

Wat mij aanspreekt is dat Frank Boeijen naast sterke en geweldig gespeelde en geproduceerde songs ook een heel eigen wijze van engagement heeft ontwikkeld. Duidelijk, sterk en altijd op een goede manier kunstzinnig. Een persoonlijk geluid van een groot artiest.

Co de Kloet