Lampionnen Atelier 

Maak je eigen lampion voor de Lichtjesparade!
vr 15 dec
15 dec

Lampionnen Atelier 

Maak je eigen lampion voor de Lichtjesparade!

Kom je eigen lampion maken voor de Lichtjesparade in Singer Laren! Voorafgaand aan de lichtjesparade tijdens Lichtjesavond in Laren op 15 december, kunnen kinderen hun eigen lampion maken in het Lampionnen Atelier in Singer Laren! De entree is gratis en voor knutselmaterialen wordt gezorgd. Voor de kinderen is er limonade en wat lekkers te eten.

Er zijn twee knutselgroepen: een groep van 16.30 – 17.30 en een groep van 17.30 – 18.30. Bij inschrijving kun je de starttijd kiezen. Er is een maximaal aantal kinderen die we kunnen ontvangen dus schrijf je snel in!

  • Ouders en begeleiders kunnen ondertussen gezellig in het Singer Café iets drinken en eten, of gratis het museum bezoeken. Speciaal voor deze avond is het museum namelijk geopend tot 21.30u. en alle inwoners van Laren krijgen gratis toegang.
  • De Lichtjesparade vertrekt om 19:00 bij Singer Laren voor de deur, en de kinderen kunnen aansluiten in de stoet om hun lampion direct te laten zien. Uiteraard kunnen ouders en begeleiders gezellig meelopen. 
  • Tip: mochten er geen plekken meer zijn in ons kinderatelier, kijk eens bij speeltuin ‘Ons genoegen’. Daar kun je op woensdagmiddag 13 december ook een lampion knutselen. Via de site van Bijzonder Laren kun je je voor deze middag inschrijven: https://bijzonderlaren.nl/evenementen-en-activiteiten/lampionnen-atelier/