Thomas Dulfer (fagot) en Deborah Witteveen (saxofoon)

Stichting Eigen Muziekinstrument in de Tuinkamer van Singer Laren
vr 1 mrt 11:00 - 11:45
1 mrt
11:00 - 11:45

€ 9,00 p.p. inclusief koffie/thee

Thomas Dulfer (fagot) en Deborah Witteveen (saxofoon)

Leer Dulfer & Witteveen kennen in al zijn facetten. Dit toegankelijke programma is een bonte mix van stijlen. De fagot en saxofoon vormen zich in muziek van o.a. Purcell, Poulenc en Piazzolla om tot strijkers, zangers en blazers. Dé uitgelezen kans om de veelzijdigheid van dit duo te leren kennen.

Biografie:
Fagottist Thomas Dulfer en saxofonist Deborah Witteveen zijn beiden aanstormende talenten in de klassieke muziekwereld. Al op jonge leeftijd wonnen zij afzonderlijk van elkaar prijzen bij het Prinses Christina Concours en werden onderscheiden met de Classic Young Masters Award. Samen maakten ze deel uit van het JongNBE, de kweekvijver van het Nederlands Blazers Ensemble. Een hechte muzikale vriendschap ontstond en sinds 2017 spelen zij samen. De afgelopen jaren hebben zij gespeeld op vele concertpodia, festivals en waren zij meermaals te horen op Radio4. Met veel flair spelen zij een bonte verzameling aan repertoire van Bach tot Piazzolla en van Rossini tot Gubaidulina. Door de bijzondere samenstelling spelen zij vrijwel uitsluitend arrangementen, al dan niet zelfgeschreven. 

Programma:

  • Werken van: Johann Sebastian Bach, Henry Purcell, Francis Poulenc, Astor Piazzolla en Giacomo Rossini

Concertserie SEM en Singer Laren
Stichting Eigen Muziekinstrument (SEM) en Singer Laren presenteren vanaf oktober een maandelijks concertserie in de Tuinzaal met jonge, professionele musici en muziekvakstudenten in kamermuziekbezetting. De musici laten zich voor hun programma’s inspireren door de tentoonstellingen in Singer Laren. Stichting Eigen Muziekinstrument ondersteunt jonge, professionele musici tot 30 jaar bij de aanschaf van een eigen instrument. Een eigen en passend instrument is van groot belang voor de muzikale en professionele ontwikkeling van musici. Voor meer informatie: www.stichtingeigenmuziekinstrument.nl