Tjitske Reidinga

Portret
vr 22 nov 20:15
22 nov
20:15

Tjitske Reidinga - Portret

Concept: Tjitske Reidinga, Martine Bakker en Corien van der Zwaag | spel: Tjitske Reidinga | kostuums: Sofie Marietta Eugene

Tjitske Reidinga wilde iets liefs, iets grappigs maken. Daarom schreef ze een voorstelling waar ze zelf naartoe zou gaan. En gelukkig gaat ze zelf ook, want als je iets nodig hebt voor je eigen onewomanshow, dan is het wel jezelf. Maar wat is dat eigenlijk, jezelf? Hoe zie je jezelf? Waarom is dat soms zo anders dan hoe anderen je zien? Deze en vele andere vragen zullen worden gesteld in Tjitskes poëtische voorstelling vol droogkomische situaties, ongemakkelijke gedachtespinsels en haar favoriete muziek. ‘Portret’ is fijne theateravond die je iets geeft: het gevoel dat je niet alleen bent bijvoorbeeld. Of een plek waar je naartoe kunt gaan voor iets leuks, zonder dat het gelijk moeilijk of hartverscheurend is. Een ode aan het theater en aan het kleine leven, een solo over de kracht van fantasie en over alles kunnen zijn.

Dineren voorafgaand aan theatervoorstellingen:

Speciaal voor bezoekers van een aantal geselecteerde theatervoorstellingen openen wij het Singer restaurant om à la carte te dineren. Zo heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een smakelijk à la carte diner.

Let op, bij het reserveren van een tafel in het Singer restaurant is geen theaterticket inbegrepen en als u via onderstaande button reserveert, selecteer via het pijltje de juiste datum.

Reserveren diner

 

Bekijk onze thema's