Lebbis & Jansen

SUBLIEM - Oudejaars 2023
wo 1 nov 20:15
1 nov
20:15

Lebbis & Jansen - SUBLIEM - Oudejaars 2023

Er zijn in het leven altijd dingen die je niet verwacht. Mark Rutte die zich iets herinnert. Mooi weer op de camping. Een talkshowtafel zonder Angela de Jong. Linkse samenwerking. Een dag zonder ‘deugen’, ‘woke’ of ‘polarisatie’. Een nieuwe voorstelling van Lebbis & Jansen. En laat dat laatste nou gewoon gebeuren!

‘SUBLIEM’ is de Oudejaars 2023 van Hans Sibbel, veelvuldig bekroond cabaretier en kinderboekenschrijver, en Dolf Jansen, liefhebber van rauwe groente en verdwalen. Voor Dolf wordt het zo ongeveer zijn 35e oudejaars, voor Hans is het een terugkeer naar zijn jeugdliefde. Maar in de voorstelling heeft hij ook heel veel zin! Najaar 2023 wordt, dankzij Lebbis, maar zeker ook Jansen ‘SUBLIEM’.

Dineren voorafgaand aan theatervoorstellingen:

Speciaal voor bezoekers van een aantal geselecteerde theatervoorstellingen openen wij het Singer restaurant om à la carte te dineren. Zo heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een smakelijk à la carte diner.

Let op, bij het reserveren van een tafel in het Singer restaurant is geen theaterticket inbegrepen en als u via onderstaande button reserveert, selecteer via het pijltje de juiste datum.

Reserveren diner

 

 

Bekijk onze thema's