Micha Molthoff

50 shades to fiddle
za 1 jul 20:15
1 jul
20:15

Micha Molthoff - 50 shades to fiddle

Violist Micha Molthoff vertelt het verleidelijke verhaal van de violist en zijn muze: de viool. Passie en virtuositeit komen samen met het vuur van de zigeunerviool, het verlangen en de weemoed van chansonniers als Brel en Aznavour en de filmmuziek van Morricone. 

In ‘50 Shades to Fiddle’ worden tijdloze vioolthema’s op briljante wijze vertolkt door Micha Molthoff. Deze veelzijdige violist trad op met een keur aan nationale en internationale artiesten waaronder Ute Lemper en Herman van Veen, en speelde op concertpodia over de hele wereld. In de afgelopen twintig jaar componeerde Micha de muziek voor een groot aantal documentaire- en speelfilms, theaterproducties en dansvoorstellingen. Micha’s muziek wordt beïnvloed o.a. door Oost-Europese muziek, Argentijnse tango en Frans-, Spaans- en Nederlandstalige chansons en liedjes.

 

Maaltijd saladebuffet in de Kas

Bezoekt u een van de voorstellingen op het Buitenpodium deze zomer.

Geniet dan voor de voorstelling van ons lekkere super verse uitgebreide salade buffet compleet met lekkere broodjes en smeersels. 

En als u niet kunt kiezen, schept u gewoon nog een keer op. €19,50.

Klik hier om te reserveren

De Kas is voor de voorstelling ook open om uw eigen picknickmand samen te stellen of drankjes te bestellen om tijdens de voorstelling te gebruiken.

Bekijk onze thema's