Sonny’s Inc. in concert

Sonny's Inc.
Lichtjesavond
vr 15 dec 21:00
15 dec
21:00

Sonny’s Inc. laat het licht muzikaal schijnen in Singer Laren
 

Voor alle Laarders, en uiteraard alle andere liefhebbers, brengt Sonny’s Inc. het spetterende einde van “Lichtjesavond”. Lichtjesavond is één van de meest spraakmakende avonden van Laren, en het leek niet meer dan logisch dat de negen-koppige topformatie Sonny’s Inc. deze avond afsluit met een spetterend concert! 

Deze kerstshow zit boordevol met muziek, swing en entertainment. Met odes aan Lionel Richie, Miami Soundmachine, Michael Jackson, Kool and the Gang, Robbie Williams en vele anderen is het een feest der herkenning. Uiteraard zullen de kerstsongs van het American Songbook niet ontbreken, maar dan wel in een eigen kerstjasje gestoken.

Kortom: swing mee, feest en zing mee op deze geweldige “Lichtjesavond”. Want één ding is zeker; zoals ook de slogan van de topformatie luidt, Sonny’s Inc. Loves To Entertain You! 

Om een succesvol jaar voor Singer Laren te vieren met Laren en onze supporters, hebben Sonny's Inc. en Singer Laren de handen wederom ineengeslagen om een mooie korting te bieden. Woon je in Laren, dan kun je op vertoon van een geldig ID en poststuk waaruit blijkt dat je in Laren woont, kaartjes aan onze kassa halen. Deze korting geldt ook voor al onze Singer supporters. Als supporter kun je kaarten bij de kassa, of online kopen.

Laten we dit jaar passend afsluiten met elkaar tijdens Sonny’s Inc.! 

Dineren voorafgaand aan theatervoorstellingen:

Speciaal voor bezoekers van een aantal geselecteerde theatervoorstellingen openen wij het Singer restaurant om à la carte te dineren. Zo heeft u de mogelijkheid om voorafgaand aan de voorstelling te genieten van een smakelijk à la carte diner.

Let op, bij het reserveren van een tafel in het Singer restaurant is geen theaterticket inbegrepen en als u via onderstaande button reserveert, selecteer via het pijltje de juiste datum.

Reserveren diner