Benefietavond Oekraïense Vluchtelingen

Voor moeders en kinderen
di 5 jul 20:15
5 jul
20:15
  • 5 jul
    20:15
    Theaterzaal

Benefietavond voor kinderen & moeders uit Oekraine

Bereidt u zich al voor op uw zomervakantie? Sta dan ook eens stil bij de zomer van de Oekraïense vluchtelingen in Blaricum, Eemnes en Laren, want hoe zal hun zomer eruitzien?

Singer Laren en Rotary Laren - Blaricum hebben de handen ineengeslagen om samen met violiste en klassieke muziekfestival organisator Anastasia Kozlova op dinsdag 5 juli in Singer Laren een benefietoptreden te organiseren. Zo zal de winnaar van de Voice of Oekraïne Kids het Oekraïens volkslied zingen, vertelt meesterverteller Henk van Os een verhaal over de Russische kunstenaar Ilja Repin en verzorgt het Jazz Orchestra van het Concertgebouw een zinderend muzikaal optreden. Tijdens dit concert worden foto's getoond van de Britse fotograaf Mark Neville. In 2020 verhuisde Neville van Londen naar Kiev. Voordat de oorlog uitbrak maakte hij het boek ‘Stop Tanks With Books’ in een poging om het Westen te overtuigen om de Oekraïense onafhankelijkheidsstrijd te steunen. Nu legt hij de oorlog in beeld vast. Met een live verbinding zal Nelville tijdens de avond aanwezig zijn. Ook is er een balletoptreden van The United Ukrainian Ballet Company opgericht door Igone de Jongh. De presentatie is in handen van Fons de Poel. Allen verlenen belangeloos hun medewerking.

Met de opbrengst van deze benefietavond willen we bijdragen aan de Summer School voor de vluchtelingen. Hier kunnen zij hun Engels en Nederlands verbeteren om na de vakantie beter in het Nederlandse onderwijs en op de arbeidsmarkt te kunnen instromen. Voor de jongsten is er opvang, zodat ze samen kunnen spelen. Naast de lessen biedt de Summer School ook ontspanning waarbij ze ons land beter leren kennen. En daar is -simpel gezegd- (vakantie)geld voor nodig!

U komt toch ook?

Entreekaarten (inclusief 1 lot voor de benefietloterij) à 50 euro kunt u bestellen via de knop hierboven of via onze kassa (Tel: +31 (0)35 - 539 39 33). De entreeprijs komt volledig ten goede van het doel!

Bent u verhinderd?

U kunt ook een donatie naar keuze overmaken naar rekeningnummer NL51 RABO 0115 3531 86 ten name van St. Community service van de Rotaryclub Laren Blaricum of via de onderstaande QR-code: