Fluiten in het donker

Helmert Woudenberg
Singer Zomeravonden
do 25 aug 20:15
25 aug
20:15
  • 25 aug
    20:15
    Tuin

Welkom bij de Singer Zomeravonden

Na het succes van Carmiggelt put Helmert Woudenberg nogmaals uit het omvangrijke oeuvre van Simon Carmiggelt. Hij deed opnieuw een selectie uit de grote hoeveelheid Kronkels - door Carmiggelt zelf ‘stukkies’ of ‘cursiefjes’ genoemd - waar er in de jaren zeventig van de vorige eeuw dagelijks één van in dagblad Het Parool verscheen.

Komische schetsen die, hoe geestig ook, steeds beschouwender en soberder worden. Meestal treedt er een ik-figuur in op (duidelijk Carmiggelt zelf), maar soms is het ook gewoon een kort verhaal. In Fluiten in het Donker (ook de titel van één van Carmiggelts vele bundels) is een aantal van die verhalen verzameld. Verhalen over kwetsbare kinderen, verliefde stelletjes, peper-en-zout echtparen, publieke vrouwen, kroeglopers en andere opmerkelijke zonderlingen.

Eten in de Singertuin voorafgaand aan de voorstelling

Maak je avond in Singer Laren compleet en kom voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk hapjesbuffet in de tuin. Geniet in het avondzonnetje, tapas in Singer Larenstijl, heerlijke seizoenshapjes, vers bereid door onze chef. En bij lekker eten mag een fijn drankje natuurlijk niet ontbreken!.

Reserveer een hapasticket tegelijk met je voorstellingskaartje

Prijs: € 39,50 per persoon inclusief drankje
Tijd: vanaf 18.30 uur

Singer borrelmand

Een voorstelling in de Singer tuin is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje en een drankje. Daarom bieden wij bij de voorstelling onze Singer Borrelmand aan. In de mand vind je een karafje wijn, water en lekkere borrelhapjes. De wijn kies je op de avond zelf en is natuurlijk ook in de ruilen voor bier of frisje.

Reserveer de borrelmand tegelijk met je voorstellingskaartje

Prijs: € 25,- per mand (een mand is voor 2 personen)

Goed om te weten

* De voorstellingen starten om 20.15 uur.
* Kans op een een buitje? Neem uw paraplu mee.

Bekijk onze thema's