Sei De Um Rio

FADOpelos2
Singer Zomeravonden
do 28 jul 20:15
28 jul
20:15
  • 28 jul
    20:15
    Tuin

Welkom bij de Singer Zomeravonden

Met hun deelname aan de SBS6 TV-hit We Want More in de zomermaanden van 2020, heeft het duo FADOpelos2 - Iris Feijen (zang) en Tiago Lageira (gitaar) - menig muziekliefhebber weten te raken. FADOpelos2 brengt Portugese Fado dan ook op een zeer intieme manier ten gehore! In juli 2019 kwam  hun eerste EP Bairro Alto uit en al in 2020 volgde een tweede: Sei De Um Rio. Op beide EP's staat ook eigen werk. Muziek vol emotie, dat is waar het bij FADOpelos2 om gaat. Laat u meevoeren door de straten van Lissabon en droom weg bij het spel tussen zang en gitaar.

Eten in de Singertuin voorafgaand aan de voorstelling

Maak je avond in Singer Laren compleet en kom voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk hapjesbuffet in de tuin. Geniet in het avondzonnetje, tapas in Singer Larenstijl, heerlijke seizoenshapjes, vers bereid door onze chef. En bij lekker eten mag een fijn drankje natuurlijk niet ontbreken!

Reserveer een hapasticket tegelijk met je voorstellingskaartje

Prijs: € 39,50 per persoon inclusief drankje
Tijd: vanaf 18.30 uur

Singer borrelmand

Een voorstelling in de Singer tuin is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje en een drankje. Daarom bieden wij bij de voorstelling onze Singer Borrelmand aan. In de mand vind je een karafje wijn, water en lekkere borrelhapjes. De wijn kies je op de avond zelf en is natuurlijk ook in de ruilen voor bier of frisje.

Reserveer de borrelmand tegelijk met je voorstellingskaartje

Prijs: € 25,- per mand (een mand is voor 2 personen)

Goed om te weten

* De voorstellingen starten om 20.15 uur.
* Kans op een een buitje? Neem uw paraplu mee.

Bekijk onze thema's