God van de Slachting

Het Tuintheater
Singer Zomeravonden
do 4 aug 20:15
4 aug
20:15
  • 4 aug
    20:15
    Tuin

Welkom bij de Singer zomeravonden

Hoewel de titel misschien anders doet vermoeden is God van de Slachting een KOMEDIE. 

Twee echtparen komen bij elkaar om de ruzie op het schoolplein tussen hun 11-jarige zoontjes op een fatsoenlijke manier uit de wereld te helpen. Het ene zoontje heeft met een stok het andere zoontje twee tanden uit de mond geslagen. Zoekend naar een fatsoenlijke oplossing voor dit probleem, raken de twee echtparen verstrikt in een verbaal moddergevecht. Zijn de vier volwassenen, met al hun beleefdheidsvormen, wel beter in conflictbeheersing dan hun kinderen? De jonge spelers van Het Tuintheater laten op absurde en geestige wijze zien dat volwassen spelen iets anders is dan volwassen zijn. 

Eten in de Singertuin voorafgaand aan de voorstelling

Maak je avond in Singer Laren compleet en kom voorafgaand aan de voorstelling genieten van een heerlijk hapjesbuffet in de tuin. Geniet in het avondzonnetje, tapas in Singer Larenstijl, heerlijke seizoenshapjes, vers bereid door onze chef. En bij lekker eten mag een fijn drankje natuurlijk niet ontbreken!

Reserveer een hapasticket tegelijk met je voorstellingskaartje

Prijs: € 39,50 per persoon inclusief drankje
Tijd: vanaf 18.30 uur

Singer borrelmand

Een voorstelling in de Singer tuin is natuurlijk niet compleet zonder een lekker hapje en een drankje. Daarom bieden wij bij de voorstelling onze Singer Borrelmand aan. In de mand vind je een karafje wijn, water en lekkere borrelhapjes. De wijn kies je op de avond zelf en is natuurlijk ook in de ruilen voor bier of frisje.

Reserveer de borrelmand tegelijk met je voorstellingskaartje

Prijs: € 25,- per mand (een mand is voor 2 personen)

Goed om te weten

* De voorstellingen starten om 20.15 uur.
* Kans op een een buitje? Neem uw paraplu mee.

Bekijk onze thema's