Het Rijkskwartet

Tuinconcert inclusief brunch
zo 3 jul 10:15
3 jul
10:15
  • 3 jul
    10:15
    Buitenpodium in beeldentuin
    uitverkocht

Concert met brunch

Kom deze zomer genieten van een klassiek concert in onze beeldentuin met aansluitend een uitgebreide brunch. Het concert begint om 10.15 uur. En de prijs is €28,50 inclusief brunch.

Het Rijkskwartet

Het Rijkskwartet is een strijkkwartet dat uit vier jonge muzikanten bestaat. Nata Roinishvili (viool), Laura Soeters (viool), Ana Maria Casto (altviool) en Nathalie Flintrop (cello) leerden elkaar in 2019 kennen tijdens hun studie aan het Conservatorium van Amsterdam. 

Ze spelen met enorm enthousiasme en bouwen een klassiek repertoire op met muziek van Mozart, Ravel, Mendelssohn, Dvorak en vele anderen. Ze worden gecoacht door docenten als Dmitri Ferschtman, Pieter Wispelwey, Francien Schatborn, Peter Brunt, Maria Milstein en Johannes Leertouwer. In december 2021 speelde het Rijkskwartet hun tv-debuut op Podium Witteman. Na een serie van concerten in Nederland, ging het strijkkwartet in juni 2022 ook op tournee in Portugal, met concerten in Porto en Lissabon. 

Het Rijkskwartet bestaat uit: Nata Roinishvili -Viool, Laura Soeters - Viool, Ana Maria Casto- Altviool en Nathalie Flintrop - Cello

Bekijk onze thema's