Carli Hermes

Hou dat Vast (Reprise)

Veldhuis en Kemper
vr 17 mrt 20:15
17 mrt
20:15
  • 17 mrt
    20:15
    Theaterzaal
    uitverkocht

Veldhuis en Kemper - Hou dat Vast

“De eerste helft van je leven ben je bezig iemand te worden, de tweede helft van je leven ben je bezig te accepteren dat het niet is gelukt” – Schopenhauer. 

Deze uitspraak vormt de basis voor ‘Hou Dat Vast’, het nieuwe cabaretprogramma van het gevierde duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. Dat weten ook de bezoekers van hun laatste programma ‘Geloof ons nou maar’ waarmee Veldhuis & Kemper naast volle zalen en prachtige recensies ook een schitterende nominatie voor de belangrijkste cabaretprijs van Nederland ‘de Poelifinario’ in de wacht sleepten. U snapt, de mannen hebben maar één wens: Hou dat vast!

 

Singer restaurant

Bij het boeken van deze voorstelling kunt u om 18.00 uur een overheerlijke plateservice boeken. U bestelt deze plateservice voor € 25,00 incl. dessert/koffie/excl. dranken.

Veldhuis & Kemper, het welbekende cabaretduo, staan na hun 20-jarig bestaan weer volop in de theaters met ruim 100 theatervoorstellingen dit seizoen!

“DE EERSTE HELFT VAN JE LEVEN BEN JE BEZIG IEMAND TE WORDEN, DE TWEEDE HELFT VAN JE LEVEN BEN JE BEZIG TE ACCEPTEREN DAT HET NIET IS GELUKT” – SCHOPENHAUER

Deze uitspraak vormt de basis voor Hou dat vast, het cabaretprogramma van het duo Veldhuis & Kemper. Het is 20 jaar geleden dat de mannen voor het eerst samen op het podium stonden. Je zou zeggen dat ze elkaar na zo’n tijd goed kennen, maar is dat wel zo? Ze denken dat ze elkaar alles kunnen vertellen, maar of dat nou zo verstandig is... Confronterend grappig is het in ieder geval wel! Met ontroering als onverwachte bonus. 

“prettige, soms confronterende herkenbaarheid, altijd ingebed in humor”… “het stel voelt nog immer moeiteloos de tijdgeest aan.”

Algemeen Dagblad ★ ★ ★ ★ ★ (over ‘Geloof ons nou maar’)