Nog geen plannen voor dit weekend? Hier twee tips!

ZONDAG 10 SEPTEMBER: GITTE SPEE LEEST VOOR UIT NIEUW KINDERBOEK 'PIM IN SINGER LAREN'

Speciaal voor de opening van het nieuwe Singer Laren heeft illustrator en kinderboekenschrijver Gitte Spee, bekend van kinderboeken Meneer Big, Aap & Mol en Inspecteur Gordon, ‘Pim in Singer Laren’ gemaakt. Pim is een zwerfkat Pim die geen (t)huis heeft en op een dag gered wordt door drie zwanen die hem naar Singer brengen. Daar eet hij taartjes onder de Tiffany lamp, rent hij door het museum en de beeldentuin en danst hij over de vleugel in het theater. Hij wil dolgraag blijven op deze mooie plek met al zijn nieuwe vrienden. Maar zou De Denker dat goed vinden?

Om 14.15 en 16.15 uur leest Gitte Spee haar nieuwe boek voor in de beeldentuin, onder muzikale begeleiding van muziekvereniging St. Jan. Elsbeth Teeling van de Club van relaxte moeders verzorgt de presentatie.

Het kinderboek ‘Pim in Singer Laren’ is verkrijgbaar in de Singer shop voor € 14,95. Tussen de twee voorstellingen door zal Gitte Spee signeren. Toegang is gratis.
 

ZONDAG 10 SEPTEMBER: OLIFANTENFEEST IN HET SINGER ATELIER
Ook deze zondag kunnen er tussen 11.00 en 16.30 uur weer olifantjes beschilderd worden in het Singer Atelier.

Hoe werkt het? U koopt in de Singer Shop een olifantenbeeldje van €15,- en gaat naar het atelier waar begeleiding en de materialen voor u klaarstaan. Reserveren is niet nodig.

Wist u dat er bij de kassa een gratis speurtocht beschikbaar is langs de olifantenbeelden die bij Singer Laren staan? Meer weten over de Elephant Parade Laren? U leest het op onze website. 

Niet alleen in Singer Laren, maar in heel Laren is komend weekend tijdens het dorpsfeest van alles te beleven. Komt dat zien en maak kennis met een nieuw Singer Laren!