Voorverkoop theaterseizoen 19-20 gestart

14 mei 2019

 

Nieuw theaterprogramma valt in de smaak


De voorverkoop van het nieuwe theaterseizoen is van start gegaan en het nieuwe programma valt in de smaak. Vooral cabaret blijkt ook dit jaar weer populair, zo gaan de kaarten voor de voorstelling van Plien en Bianca hard. Bekijk hier alle cabaretvoorstellingen op een rij en boek snel uw kaarten.

 

Maar natuurlijk hebben we veel meer dan alleen cabaret op het programma staan. Nieuwsgierig naar het programma? U vindt het hier.


Vijf tips van Edwin de Vries


Seizoen 2019-2020 is met veel zorg samengesteld door de programmacommissie van Singer Laren. Voorzitter Edwin de Vries tipt vijf voorstellingen waarvan hij denkt dat u ze niet zou willen missen komend theaterseizoen.

 

1. Een unieke avond met één van de meest sympathieke televisiepersoonlijkheden: Johnny de Mol met Hier is de mol! op vrijdag 20 september.

 

2. Een internationale theaterhit over het klimaatprobleem: Het Nationale Theater met The children op vrijdag 4 oktober.

 

3. Hoe kun je elkaar blijven vinden en steunen als grote emoties als verdriet, woede en wanhoop hun intrede doen? Gebaseerd op de indrukwekkende, rauwe bestseller staan Porgy Franssen, Jacqueline Blom en Lisa Zweerman: Tonio op woensdag 29 januari.

 

4. Grote hit van toneelschrijver Florian Zeller: Het oog van de storm met Hans Croiset, Anne Wil Blankers e.a. op vrijdag 6 maart (Try-Out).

 

5. Een cast om van te watertanden, een script om van te duizelen en een regie om nooit te vergeten: Dangerous liaisons met onder andere Mark Rietman en Tjitske Reidinga op woensdag 11 maart en donderdag 12 maart.