Opening 'Window of Opportunity'

Woensdag 24 oktober 2018


Zondag 28 oktober gaat de wintertijd in, misschien wel voor de laatste keer …
Bij Singer Laren is het daarentegen vanaf deze dag lichter dan ooit.

 

In de balkonfoyer van ons theater ‘ontsteken’ we om 17.00 uur Undercurrent, een lichtsculptuur kunstenaar Jimi Kleinbruinink (1987). Een intrigerend schouwspel waarin licht en schaduw een interactie aangaan met het werk zelf. De sculptuur is niet alleen binnen in het nieuwe theater van Singer Laren te zien, maar - door de plaatsing in het monumentale raam - ook voor voorbijgangers.

 

De officiële onthulling in het bijzijn van de kunstenaar en genodigden vindt plaats op zondag 28 oktober. Loop vanaf dinsdag 30 oktober vooral Singer Laren binnen om het kunstwerk van dichtbij te bekijken! Misschien plakt u er gelijk een wandeling door onze beeldentuin aan vast, die in ook in de herfst zeer de moeite waard is. Beide zijn gratis toegankelijk.

 

Deze expositie is de eerste van een serie presentaties onder de naam Window of Opportunity. Hierin worden jonge talentvolle kunstenaars uitgenodigd om speciaal voor deze plek in Singer Laren een kunstwerk te maken.

 

Window of Opportunity is een samenwerking tussen Keep an Eye Foundation en Singer Laren en wordt mogelijk gemaakt door DOESZevenendZes, Keep an Eye Foundation en Galerie Pouloeuff.


Vanaf dinsdag 30 oktober kunnen nieuwsgierigen, geïnteresseerden en iedereen die behoefte heeft aan wat extra licht Singer Laren binnenlopen om de sculptuur van dichtbij te zien. Wellicht in combinatie met een bezoek aan de beeldentuin, die ook in het najaar de moeite meer dan waard is. De toegang tot beide is gratis.