Inleiding door Ursul de Geer

Toneelschrijver Léon van der Zanden en regisseur Ursul de Geer maakten een theaterversie van de succesvolle debuutroman Vele Hemels boven de zevende van Griet op de Beeck. De première met o.a. Henriëtte Tol, Hanne Arendzen en Peter Bolhuis vond plaats op 22 februari in Amsterdam. De recensies zijn veelbelovend. Op 24 maart is het toneelstuk bij ons te zien.

 

In het fascinerende en beklemmende familiedrama doen de personages verwoede pogingen zicht te ontdoen van de pijn in hun zelf gekozen leven. Uiteindelijk blijken er maar twee mogelijkheden te zijn: de sprong naar de dood of de sprong naar de liefde.

 

Voorafgaand aan de voorstelling op 24 maart van 19.15 - 19.45 uur geeft regisseur Ursul de Geer een inleiding op het toneelstuk in villa de Wilde Zwanen van Singer Laren (gratis op vertoon van een kaartje voor de voorstelling Vele Hemels boven de zevende).

 

Aanmelden voor de inleiding kan door een mail te sturen naar theaterkassa@singerlaren.nl onder vermelding van 'Inleiding Ursul de Geer'. Let op: er is beperkt plek, vol = vol!

 

Klik voor meer informatie en het bestellen van kaarten voor het toneelstuk Vele hemels boven de zevende hier.