Lichtjesavond

Vrijdagavond 8 december 2017 is het weer Lichtjesavond in Laren. Het hele dorp is verlicht met kerstlichtjes, kaarsen en fakkels en door het hele dorp is van alles te beleven.

Vanaf 18.30 is iedereen van harte welkom in Singer Laren! Kinderen zijn van harte uitgenodigd om onder de Tiffanylamp in villa De Wilde Zwanen hun eigen (Tiffany)lampje te maken. De villa en de nieuwe foyer is ook de plek om heerlijk te borrelen. Er staan glühwein en lekkere hapjes voor u klaar. De museumwinkel houdt een grote magazijnuitverkoop en verkoopt daarnaast de prachtigste kerstartikelen.

Van 19.00 tot 19.30 uur kunt u plaatsnemen op het podium van het nieuwe theater. Achter zijn vleugel zingt Theo Nijland mooie persoonlijke liedjes en geeft hij u een inkijkje in zijn optreden later die avond.

Het museum kan bezocht worden om 20.00, 20.30 en 21.00 uur met een gratis 'lichtjes instaprondleiding' door de tentoonstelling Mooiste modernisten. Een van onze ervaren rondleiders neemt u mee op reis naar de zogenoemde tweede gouden eeuw. Maar let op: er is beperkt plek dus kom op tijd (vol = vol). Vanwege het bijzondere karakter van de rondleiding, is het niet mogelijk om het museum op eigen gelegenheid te bezoeken.

Om 20.15 uur begint de theatervoorstelling ‘Desalniettemin’ van Theo Nijland. “Een absoluut hoogtepunt in de Nederlandse kleinkunst” kopte de Volkskrant en gaf het optreden 4 sterren. Bestel hier uw kaarten voor deze voorselling.