Speciaal voor lezers van ZIN 

Naar de tentoonstelling Kees van Dongen in Singer Laren

Hoe lukt het de jonge Kees van Dongen uit Delfshaven om in Parijs razendsnel uit te groeien tot een van de grote kunstenaars van zijn tijd, zij aan zij met grootheden als Matisse, Braque en Picasso? U ontdekt het tot en met 7 mei in Singer Laren!

De tentoonstelling belicht het prille begin van Van Dongens loopbaan en zijn doorbraak in Parijs kort na 1900. In het vrije Montmartre bevindt Van Dongen zich in het centrum van vernieuwing. In deze omgeving – in het voetspoor van Van Gogh – ontwikkelt hij zich tot schilder van figuur en vernieuwer door kleur en toets. 

Speciaal voor lezers van ZIN 
Geniet op donderdag 23 maart van een exclusieve Franse avond in Singer Laren en bekijk de tentoonstelling Kees van Dongen met andere ogen na een inleidende lezing door een kunsthistoricus. Maak uw bezoek compleet met een heerlijke kaasfondue. 

  • Donderdagavond 23 maart 
  • Start 17.30 uur OF 19.00 uur: Lezing Kees van Dongen. Zijn weg naar succes! met een bijpassende kaasfondue en een bezoek aan de tentoonstelling. 
  • € 45,- p.p. (Met Museumkaart/ VriendenLoterij VIP-kaart*) 

Bestel hier tickets voor 17.30 uur met kaasfondue

Bestel hier tickets voor 19.00 uur met kaasfondue

OF

  • Donderdagavond 23 maart 
  • 19.30 uur: Welkomstdrankje, lezing Kees van Dongen. Zijn weg naar succes! met aansluitend een bezoek aan de tentoonstelling.
  • €18,50 (met Museumkaart/ VriendenLoterij VIP kaart*) 

Bestel hier tickets voor 19.30 uur zonder kaasfondue

*deze prijzen zijn op basis van een Museumkaart of een VriendenLoterij VIP-kaart. Als u die niet heeft, dient u op de avond zelf aan de kassa nog een entreebewijs voor het museum te kopen (18 euro).