Singer Laren

Kaartverkoop nieuw theaterseizoen gaat van start

Maandag 5 juli 2021

Beleef de magie van het theater!

Na ruim een jaar vol onzekerheden, geannuleerde en verplaatste voorstellingen en een theaterzaal die nog nooit zo stil is geweest, kijkt Singer Laren weer vol vertrouwen vooruit. Terwijl u nu al kunt genieten van bijzondere openluchtvoorstellingen in de beeldentuin, start op dinsdag 6 juli om 11.00 uur de (reguliere) kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen. En die magische momenten in het theater worden dan ongetwijfeld mooier dan ooit!

Top artiesten

Ook komend seizoen staan er weer top artiesten op het podium. Zo gaan we op 3 september van start met de voorstelling 'Beneden de Rivieren' van Hans en Julien Croiset. We verwelkomen artiesten als Simone Kleinsma, Igone de Jongh, Pieter Derks, Diederik van Vleuten, Yentl en de Boer, Harrie Jekkers en Dominic Seldis. En natuurlijk ontbreekt Youp van 't Hek niet met zijn afscheidstournee 'De Laatste Ronde!'

Youp van 't Hek

Youp van 't Hek zegt met een grote afscheidstournee de theaterwereld voorgoed vaarwel. Nog een keer, nog eenmaal: De Laatste Ronde! Verwacht geen best of-show of terugblik, Van 't Hek maakt van De Laatste Ronde! gewoon een 'normale' voorstelling. "Het wordt een actuele show met veel grappen over mijn eigen leeftijd. En ik ben van plan te gaan reflecteren op de grand canyon die inmiddels tussen mij en de jongere generatie gaapt.