Singer Laren

Singer Laren gesloten t/m 30 maart

Dinsdag 9 maart 2021

Singer Laren helaas nog gesloten t/m 30 maart...

maar we zetten alles op alles om u thuis van al dat moois dat Singer te bieden heeft te laten genieten. Zo zijn er de unieke kunstlunchmanden, kunt u thuis op de bank kijken naar een aflevering van Singer TV en is het mogelijk om op afspraak in de Singer Shop te winkelen. En ‘last but not least’, op het voorplein van Singer ben u van harte welkom voor een kop koffie to go.

Kunstzinnige paasdagen

Tijdens de paasbrunch aan tafel met de conservator van het museum? Het kan! Conservator Anne van Lienden vertelt u in een filmpje in onze speciale paaslunchmand over de mooiste lenteschilderijen uit de Singercollectie. Of vindt u het leuk om zelf aan de slag te gaan en een bijzonder struisvogelei te beschilderen? Het kan allemaal! Kijk op hier voor meer informatie, bestel uiterlijk vóór zaterdag 3 april en Singer bezorgt de mand op 1ste of 2de paasdag bij u thuis.

Koffie to go

Fietst of wandelt u door Laren en heeft u zin in een lekkere kop koffie voor onderweg, dan hoeft u niet meer naar binnen bij Singer Laren. Een bijzonder mooi Italiaanse koffiekarretje is neergestreken op het voorplein. Naast heerlijke koffie zijn er diverse lekkernijen.

Winkelen op afspraak

De Singer Shop van dinsdag t/m zondag tussen 10.00 en 15.00 uur op afspraak te bezoeken. Voor het maken van een afspraak kunt u van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 16:30 bellen met telefoonnummer: 035-5393958. En komt u bij Singer winkelen? Dan wordt u getrakteerd op zo’n heerlijke Italiaanse kop koffie to go!