Singer Laren

1 Kilo

Kasper van der Laan
Reprise
Fri 6 May 20:15
6 May
20:15
  • 6 May
    20:15
    Prijs €22,00 Supporters €19,50 Vriendenloterij €19,50 (Excl. € 3,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal
    niet reserveerbaar

Absurd, onvoorspelbaar, ontwapenend, hilarisch en hét Comedytalent van 2019 volgens de Volkskrant. 

Waarom zijn de dingen zoals ze zijn en doen we de dingen zoals we ze doen? En hoe komen we verder? Kasper van der Laan legt het u graag uit in zijn bejubelde debuutvoorstelling 1 Kilo. Hij is absurd, onvoorspelbaar en ongekend grappig. Maak kennis met Kasper en zijn unieke kijk op onze leefwereld. De NRC zag 1 Kilo en noemde hem ‘de cabaretsensatie van het jaar’. Het AD schreef: “Kasper van der Laan, onthoud die naam. Belangrijker: ga hem zien!” Kasper werd door de Volkskrant verkozen tot hét comedytalent van 2019, hij was de publiekswinnaar van het BNNVARA Leids Cabaret Festival 2018, en is lid van Comedytrain. 

 NRC ★★★★★ 
Kasper van der Laan fascineert oneindig in absurde show” 
 
AD ★★★★★ 
Kasper van der Laan is een natuurtalent.” 

De Volkskrant ★★★★ 
Het soort lach dat hij ermee opwekt is niet het type keiharde schater-en-weer-door-naar-de-volgende-grap, maar zo’n lekker lange slappe lach die in golfbewegingen door de zaal trekt: de lach die een absurdist krijgt wanneer hij er telkens een nóg raarder schepje bovenop doet. De debutant van het jaar.

Micha Wertheim: 
Kasper van der Laan is geniaal grappig. Wat hij doet is razendknap en origineel en geëngageerd!” 

Regie: Micha Wertheim 

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. 

Wilt u voor de voorstelling even wat eten bij ons om 18.00 uur? Dat kan! Bij het boeken van een geselecteerde voorstelling kunt U een dagmenu voor € 17,50 (incl. theaterdrankje) bestellen.

U heeft de keuze uit:

• Een Singerburger met frites en salade 

• Een Singer vegaburger met frites en salade 

• Melanzane (Italiaans auberginegerecht uit de oven - vegetarisch)

Originele grappen, een knappe timing en een niet direct grijpbare, wazige podiumpersoonlijkheid, waarmee hij voor veel humor zorgt

Volkskrant