Singer Laren

Two Of Us (Lennon & McCartney Acoustic)

Jop Wijlacker en Dennis Kolen
Fri 22 Apr 20:15
22 Apr
20:15
  • 22 Apr
    20:15
    Prijs €27,50 Supporters €25,00 Vriendenloterij €25,00 (Excl. € 3,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal

Jop Wijlacker en Dennis Kolen

Na 4 succesvolle jaren met hun voorstelling ‘Sounds of Silence’ moesten Jop en Dennis niet lang nadenken over de logische vervolgstap hierop. Ze zijn beiden opgegroeid met de songs van het legendarische schrijversduo John Lennon en Paul McCartney.

In een intieme setting wordt u meegenomen op een nostalgische reis langs het beroemde ‘Strawberry fields’, via de slaapkamer van Paul McCartney waar ze hun eerste hits schreven, langs de kroegen van Hamburg en uiteindelijk ‘Across the Universe’. De sfeervolle beelden, spraakmakende anekdotes en persoonlijke herinneringen, geven een nieuwe kijk op de tijdsbepalende songs. Hun talent en bijzondere relatie hebben een ongekende impact gehad op een hele generatie.

Met hun muzikale precisie en weergaloze tweestemmigheid weerspiegelen Jop Wijlacker en Dennis Kolen de symbiose van het grootste en meest succesvolle schrijversduo allertijden.

Singer Laren verkoopt de kaarten voor deze voorstelling ervan uitgaande dat op het moment dat deze voorstelling plaatsvindt er geen beperkende maatregelen meer gelden. Mocht dat onverhoopt wel het geval zijn, dan nemen we contact met u op.

Theaterdiner

Bij het boeken van deze voorstelling kunt u om 18.00 uur een overheerlijk 3-gangen keuzediner boeken. U bestelt het 3-gangen keuzediner voor € 39,00 incl. koffie/excl. dranken.

De Tiffany Tafel

Gaat u alleen naar een theatervoorstelling en wilt u graag andere mensen ontmoeten? Schuif dan aan bij De Tiffany Tafel: de ontmoetingsplek om samen naar een voorstelling te gaan.

U wordt om 18.00 uur in Villa De Wilde Zwanen verwelkomd door een gastvrouw/heer om daarna samen met andere gasten te genieten van een 3-gangen keuzediner samengesteld door onze chef-kok (€ 39,00 incl. koffie/excl. dranken).