Singer Laren

Ieorg Idur van Roald Dahl (4+)

Unieke Zaken: Peter Bolten, Mirjam Morsch, Bart Jan Oosting
Sun 20 Mar 15:00
20 Mar
15:00
 • 20 Mar
  15:00
  Prijs Kinderen € 10,00 Normaal € 15,00 Supporters € 12,50 (Excl. € 3,50 transactiekosten per bestelling)
  Theaterzaal

Roald Dahl

Roald Dahl schreef Ieorg Idur in 1990, het laatste boek dat tijdens zijn leven uitgegeven werd. Het is een ontwapenend feelgood-verhaal over de stiekeme verliefdheid van een buurman op zijn buurvrouw en het geheim van een verdacht snel groeiende schildpad. Dit verhaal is door Unieke Zaken bewerkt tot een levend prentenboek vol cartooneske gebeurtenissen, muziek, toverspreuken en uiteraard... schildpadden.

Meneer Hoppe is een rustige, verlegen man. Hij woont al jaren alleen en is dol op tuinieren en klussen. Naast hem woont de flamboyante mevrouw Zilver, samen met haar huisschildpadje Rudi. Vanaf de eerste dag dat Meneer Hoppe haar zag is hij verliefd op haar, maar durft dat niet te zeggen. Wanneer mevrouw Zilver hem vraagt of hij misschien iets weet om Rudi te laten groeien, grijpt meneer Hoppe zijn kans. Hij verzint een plan - even briljant als krankzinnig - om zo het hart van mevrouw Zilver te winnen. 

Publieksreacties

 • Wat een fantastische voorstelling! We hebben genoten, niet alleen van het stuk, maar ook van de reactie van ons zoontje van drie. Zijn eerste theaterbezoek, en wat een succes! Dank!”
 • “Erg leuk. Heerlijk in de beleving van het 4+ kind! Mooie, goede, pakkende muzikale ondersteuning.”
 • “Wat een blije, leuke en originele voorstelling. Leeftijdsloos – ik kom vaker.” 
 • “Het leukst: alles. Het mooist: dat ze verliefd waren en dat alles weer goed kwam.”
 • “Veel creatieve eyecatchers. Voor kind & volwassenen. Ook echt het gevoel van Roald Dahl.”
 • “Wat een lieve voorstelling! Met helemaal jullie handtekening – jullie personalisaties, de muziek en kleine grappen die zo mooi werken.” 

Coronatoegangsbewijs
Let op: Bij binnenkomst in het theater vragen we u om uw ‘coronatoegangsbewijs’ te tonen. Deze kunt u digitaal (via de Coronacheck-app op uw telefoon) of op papier laten zien. Kinderen tot en met 12 jaar hebben geen coronatoegangsbewijs nodig om een voorstelling te kunnen bezoeken.

Bekijk onze thema's