Rondleiding

door de tentoonstelling 'La Grande Bleue'
Individueel te boeken
Sat 9 Dec - Sat 6 Jan
9 Dec
-
6 Jan

Rondleiding door de tentoonstelling 'La Grande Bleue'

12 september 2023 t/m 7 januari 2024 

Vanaf omstreeks 1870 oefent de Middellandse Zeekust een grote aantrekkingskracht uit op kunstenaars. Aan de Zuid-Franse kust wanen zij zich in een aards paradijs. Daar slaan ze in relatieve afzondering en onder invloed van het intense licht, de scherpe contouren en de felle kleuren aan de Méditerranée ook in artistiek opzicht nieuwe wegen in. Met moderne schilderwijzen, een feller kleurgebruik en een uitgesproken vormentaal tot gevolg. De tentoonstelling focust op Nederlandse kunstenaars en plaatst hen in de context van hun Franse, Italiaanse, Spaanse en Belgische tijdgenoten en inspiratoren. 

  • Voor wie?: volwassenen
  • Wanneer? Elke dinsdag en zaterdag om 11.00 uur
  • Kosten: € 8,95 per persoon exclusief entreebewijs voor het museum
  • Er kunnen maximaal 15 mensen deelnemen

Tijdens de rondleiding maken we gebruik van een fluistersysteem*.

Let op: voor het museumbezoek is het reserveren van een tijdslot verplicht. Klik hier voor het reserveren van een tijdslot.

Klik bovenaan de pagina op de knop Data voor het reserveren van een rondleiding.

Rondleiding voor een besloten groep

Het is ook mogelijk om met een besloten gezelschap een aparte rondleiding te reserveren. Een privérondleiding kost € 100,- voor maximaal 15 deelnemers en wordt gedaan via een fluistersysteem.

*Dat betekent dat u samen met de rondleider en de groep op zaal loopt maar dat de verteller in een microfoontje praat en u het verhaal via een oortje goed kunt volgen. Op die manier hoeft de rondleider niet luider te praten dan nodig en storen we andere bezoekers niet.

Reserveren kan via museum@singerlaren.nl of via 035- 539 39 39.

Related themes