Skulpturengarten

Der international bekannte Landschaftsarchitekt Piet Oudolf entwarf den Skulpturengarten, den Dachgarten und den Vorplatz des Singer Laren.

Tuintour

Benieuwd naar de geschiedenis van de tuin, de kunst of juist het ontwerp en de beplanting van Piet Oudolf? U ontdekt het met de Singer Tuintour. De tour bestaat o.a. uit een audiogedeelte, ingesproken door onze museumdirecteur Jan Rudolph de Lorm. 

- Ga met uw smartphone (alleen te gebruiken met uw mobiele telefoon) naar singerlaren.uwmuseumgids.nl
- Blader door de app en ontdek wat u leuk vindt
- Lees, kijk of luister thuis op je gemak nog eens verder

 Hulp nodig? Bij de ingang staat een groot geel bord met informatie, of vraag een van onze medewerkers.

 

Rondleiding beeldentuin

Tijdens een tuinrondleiding vertelt de tuingids u meer over het ontwerp en de bijzondere beplantingen, maar ook over de beelden en de bijzondere historie van Anna en William Singer. Wat maakt de Singertuin een beeldentuin en hoe heeft Oudolf daar met de beplantingen rekening mee gehouden? Tijdens een tuinrondleiding ontdekt u het!

Klik hier voor het reserveren van een tuinrondleiding.

Wilt u een aparte rondleiding reserveren, bijvoorbeeld voor een tuinclub? Dat kan natuurlijk!

Aantal personen: maximaal 15 personen
Prijs: € 95,- (exclusief museumentree)
Duur: 60 minuten
Te boeken: Het gehele jaar door
Talen: Nederlands, Engels
Reserveren: Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden. Stuur een mail naar museum@singerlaren.nl, bel 035 5393939.

Zelf een groep rondleiden is alleen in overleg toegestaan (maximaal 10 personen per groep). U ontvangt dan een bevestiging die u bij binnenkomst kunt tonen.

Im kostenlos zugänglichen Skulpturengarten sind Skulpturen zeitgenössischer niederländischer Künstler ausgestellt, die das Thema der Beziehung zwischen Kultur und Natur verbindet.