Groepsrondleiding door Kees van Dongen

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsuitje of familiedag gepland en bent u nog op zoek naar een leuke activiteit? Wat dacht u van een interessante rondleiding door de tentoonstelling ‘Kees van Dongen’? Uiteraard kunnen ook de Piet Oudolf beeldentuin, de villa en de vaste collectie van Singer Laren bezocht worden. Neem contact met ons op en samen kijken we naar een leuke invulling van het programma.

Wanneer: in overleg
Kosten: € 100 exclusief museumentree
Talen: mogelijk in het Nederlands, Engels en Duits
Groepsgrootte: maximaal 15 personen per rondleiding
Duur: 1 uur

Let op: vanwege de drukbezochte Kees van Dongen vinden er tussen 11.00 - 14.30 uur iets minder rondleidingen in de tentoonstelling plaats. Wij adviseren u op tijd uw rondleiding te reserveren. Voor groepen die meerdere rondleidingen willen reserveren, is de middag (na 14.30 uur) het best geschikt. Rondleidingen vinden na elkaar plaats, zodat we de drukte beter kunnen spreiden. 

Tijdens de rondleiding maken we gebruik van een fluistersysteem. Dat betekent dat u samen met de rondleider en de groep op zaal loopt maar dat de verteller in een microfoontje praat en u het verhaal via een oortje goed kunt volgen. Op die manier hoeft de rondleider niet luider te praten dan nodig en storen we andere bezoekers niet. Uiteraard wordt alles voor en na het bezoek gedesinfecteerd.

Wilt u zelf een groep rondleiden?
Dat is alleen mogelijk in overleg! Hiervoor geldt eveneens een groepsgrootte van maximaal 15 personen. Alleen geregistreerde rondleidingen kunnen plaatsvinden. Zie ook onze richtijnen voor gastrondleiders.

Contact over het reserveren van een rondleiding: per mail museum@singerlaren.nl of telefonisch: 035 539 39 39.

Kees, kunst en chocolade arrangement

Koek & Chocolade zijn de trotse makers van ambachtelijke koek, taart en chocolade. Hun atelier is ‘the place where the magic happens’. In Singer Laren is dit voorjaar de bijzondere tentoonstelling over Kees van Dongens weg naar succes te bewonderen.

Combineer de schoonheid van bonbons met de schoonheid voor kunst en reserveer het Kees, kunst & chocolade arrangement.

Klik hier voor meer informatie over het Kees, kunst en chocolade arrangement