Mi 15 Apr 20:15
wordt verplaatst naar 6 december 2020

SISI BOY

Steef de Jong
15 Apr
20:15
  • Mi 15 Apr
    20:15
    Prijs € 22,00 Supporters/CJP/BGL VIP € 19,50 (Excl. € 1,50 transactiekosten per bestelling)
    Theaterzaal
    geannuleerd

Aan zijn vorige eenmansoperettes ‘Ludwig’, ‘Straussvogel’ en ‘Groots En Meeslepend Wil Ik Leven’ leverde ze een bescheiden bijdrage. Het werd dus tijd voor een hoofdrol. In SISI BOY deelt Steef de Jong daarom het podium met zijn grote inspiratiebron: keizerin Elisabeth (1837-1898), beter bekend als Sisi. Ondanks de grote verschillen blijken ze meer gemeen te hebben dan je in eerste instantie zou denken. Met de vaste Steef de Jong-ingrediënten – kartonnen pop-up decors, operette en humor – neemt hij u mee in een verrassende ode aan het anders-zijn.


In de zomer van 2018 was ‘SISI BOY’ op Theaterfestival De Parade een enorme hit en kreeg viersterrenrecensies in de landelijke pers: “Het is mooi hoe hij het personage van Sisi subtiel vervlecht met zijn eigen rol: de jongen die zich het liefst in sprookjes verliest.” (Trouw ⭐⭐⭐⭐)

de Volkskrant ⭐⭐⭐⭐: “Een authentieke mix van droombeeld en realiteit, begeleid door bitterzoete klanken.”

Theaterkrant ⭐⭐⭐⭐: “De ingrediënten zijn ‘classic Steef de Jong’, maar het resultaat is een verrassende voorstelling waarin De Jong een ode brengt aan het anders-zijn.”
 

Ik ben een groot fan van dit grote talent. Al zijn voorstellingen zijn meesterwerkjes. Gaan!

Evert van Os