Een Soirée met Annie M.G

Wil van der Meer
Do 10 Aug 20:15
10 Aug
20:15

Matinée met Annie M.G.

Meer dan twaalf jaar werd er iedere zaterdag een toneelstuk voorgelezen aan Annie M.G. Schmidt. 

Ook Wil van der Meer  bevond zich als jong beginnend acteur onder de lezers. 

Niet iets wat in de lijn der verwachtingen lag overigens. In zijn jeugd werd er bij de slagersfamilie van der Meer namelijk niet gelezen. Zonder het te beseffen was hij  ineens onderdeel geworden van een groep mensen die een vriendenkring vormden rond de koningin van het lichte genre, de Astrid Lindgren van de lage landen

Dat hij daar nu iedere zaterdag op de bank zat bij  Annie M.G.Schmidt, was best uitzonderlijk te noemen. 

In  de loop der jaren  vertaalde hij in samenwerking met Muriel Mioulet en Frank de Kaey een aantal klassiekers uit het oeuvre van haar in het Frans.  

Aan de hand van deze liedjes en verhalen vertelt de acteur Wil van der Meer,  in een intiem programma, over die bijeenkomsten op zaterdag, de zomers die hij doorbracht op het landgoed  van haar in Zuid Frankrijk en over zijn landing  in de theaterwereld vanuit een provinciale slagersfamilie.

 

Maaltijd saladebuffet in de Kas

Bezoekt u een van de voorstellingen op het Buitenpodium deze zomer.

Geniet dan voor de voorstelling van ons lekkere super verse uitgebreide salade buffet compleet met lekkere broodjes en smeersels. 

En als u niet kunt kiezen, schept u gewoon nog een keer op. €19,50.

Klik hier om te reserveren

De Kas is voor de voorstelling ook open om uw eigen picknickmand samen te stellen of drankjes te bestellen om tijdens de voorstelling te gebruiken.

Schauen Sie sich unsere Themen an