Referenties

In juni 2018 organiseerde Van der Tol Hoveniers een bruisende ochtend voor haar personeel in Singer Laren. Bekijk hier het mooie filmverslag dat ze maakten. Heel veel dank voor jullie komst!

 

 

"Singer Laren is voor ons de ultieme boutique locatie. En dat geldt niet alleen voor het gebouw en de locatie (die tuin!), maar ook voor het team achter Singer. Ware pioniers, met een no-nonsense mentaliteit, oplossingsgericht en een vriendelijke lach en woord voor iedereen. Ik heb al even op de bouw mogen rondlopen en verheug me enorm op het nieuwe theater (dat interieur!); een mooie nieuwe belofte, die weer voor een extra sensatie gaat zorgen."
Miluska van ’t Lam, hoofdredacteur Residence.

 

Residence organiseerde in 2015 en 2017 het vierdaagse evenement Salon Residence in Singer Laren. 

 

"Ik heb al lange tijd een zeer plezierige relatie met Singer Laren. Regelmatig bezoek ik het theater en museum, daarnaast heb ik mij als Voorzitter van de ‘Stichting de 50 Zakenvrienden van Singer’ geruime tijd ingespannen om substantiële fondsen te werven. In die hoedanigheid heb ik ook veel evenementen in Singer Laren geproduceerd. Met de nieuwe theaterzaal naast het bekende museum heeft Nederland er een prachtige culturele locatie bij!!"
René Stokvis

 

Door de opbrengsten van de events dragen deze opdrachtgevers bij aan de culturele missie van Singer Laren. Dank daarvoor.