Theatermenu

Een complete avond uit

Singer Laren biedt u graag een complete avond uit. Op diverse theateravonden wordt voorafgaand aan de voorstelling, in samenwerking met Wijnkoperij Wesseling, een prachtig theatermenu met bijpassend wijnarrangement geserveerd.

 

Het diner is eigenlijk letterlijk ‘bij Singer thuis’: het vindt plaats in villa De Wilde Zwanen. Wie z’n ogen sluit, waant zich te gast bij de Singers; het theaterdiner wordt opgediend in de oorspronkelijke woon- en eetkamer waar de haard heerlijk zal branden. Eerst verwend worden met een prachtig menu en een goed glas wijn en vervolgens een avond genieten in het theater. Dat wordt met recht een heerlijke avond uit.

 

Op de volgende theateravonden kunt u gebruik maken van het theaterdiner. Voor elke avond is een apart diner samengesteld met per gang een keuze uit twee gerechten. De kosten zijn 51,00 euro per persoon (incl. wijnarrangement). Het theaterdiner begint om 18.00 uur.

 

Vrijdag 15 maart 2019
Freek de Jonge met De Suppoost
Bekijk hier het theatermenu

 

 

Indien u van het theaterdiner gebruik wenst te maken kunt u het tijdens het bestelproces van uw theaterkaarten bijboeken.