Theatermenu

Singer Laren biedt u graag een complete avond uit. Op diverse theateravonden wordt voorafgaand aan de voorstelling, in samenwerking met Belle Folie en Wijnkoperij Wesseling, een prachtig theatermenu met bijpassend wijnarrangement geserveerd.

 

Het diner is eigenlijk letterlijk ‘bij Singer thuis’: het vindt plaats in villa De Wilde Zwanen. Wie z’n ogen sluit, waant zich te gast bij de Singers; het theaterdiner wordt opgediend in de oorspronkelijke woon- en eetkamer waar de haard heerlijk zal branden. Eerst verwend worden met een prachtig menu en een goed glas wijn en vervolgens een avond genieten in het theater. Dat wordt met recht een heerlijke avond uit.

 

Op de volgende theateravonden kunt u gebruik maken van het theaterdiner. Voor elke avond is een apart diner samengesteld met per gang een keuze uit twee gerechten. De kosten zijn 45 euro per persoon (incl. wijnarrangement). Het theaterdiner begint om 18.00 uur.

 

Zaterdag 10 februari 2018 - Bram van der Vlugt & Nettie Blanken

Woensdag 14 februari 2018 (Valentijnsdag) - Pieter Derks

Zaterdag 10 maart 2018 - Marc Marie Huijbregts

Vrijdag 6 april 2018 - Wijn, met Porgy Franssen, Carine Crutzen, e.a.

Vrijdag 18 mei 2018 - Nederpop Allstars, Henk Temmings, e.a.

 

Indien u van het theaterdiner gebruik wenst te maken kunt u het tijdens het bestelproces van uw theaterkaarten bijboeken.