Theatermenu

Singer Laren biedt u graag een complete avond uit. Op diverse theateravonden wordt voorafgaand aan de voorstelling, in samenwerking met Belle Folie en Wijnkoperij Wesseling, een prachtig theatermenu met bijpassend wijnarrangement geserveerd.

 

Het diner is eigenlijk letterlijk ‘bij Singer thuis’: het vindt plaats in villa De Wilde Zwanen. Wie z’n ogen sluit, waant zich te gast bij de Singers; het theaterdiner wordt opgediend in de oorspronkelijke woon- en eetkamer waar de haard heerlijk zal branden. Eerst verwend worden met een prachtig menu en een goed glas wijn en vervolgens een avond genieten in het theater. Dat wordt met recht een heerlijke avond uit.

 

Op de volgende theateravonden kunt u gebruik maken van het theaterdiner. Voor elke avond is een apart diner samengesteld met per gang een keuze uit twee gerechten. De kosten zijn 49,50 euro per persoon (incl. wijnarrangement). Het theaterdiner begint om 18.00 uur.

 

Donderdag 11 oktober 2018 - De Alex Klaasen Revue met Showponies

Zaterdag 3 november 2018 - Veldhuis & Kemper met Geloof ons nou maar

Woensdag 14 november 2018 - Harrie Jekkers en Klein Orkest

Zaterdag 15 december 2018 - Kiev Modern Ballet met de Notenkraker

Zaterdag 26 januari 2019 - Lenette van Dongen met Paradijskleier

Donderdag 7 februari 2019 - Freek de Jonge met De Suppoost

Zaterdag 6 april 2019 - Sophie van Winden e.a. met Kom hier dat ik u kus

 

Indien u van het theaterdiner gebruik wenst te maken kunt u het tijdens het bestelproces van uw theaterkaarten bijboeken.