Theaterprogramma

Het programma voor theaterseizoen '18 - '19 is bekend! Een programma dat ook dit jaar met veel plezier en liefde door onze programmacommissie, onder leiding van Edwin de Vries, is samengesteld. U vindt het programma op deze website, maar ook in het Singer Magazine: een ware glossy met daarin interviews met o.a. Edwin de Vries, Karin Bloemen en Bram van der Vlugt. 

 

Topvoorstellingen

Met heel veel plezier verwelkomen we een groot aantal topvoorstellingen en artiesten. Er zijn landelijke premieres en we hebben een nieuwe zondagmiddag programmering. Voor deze middagen hebben we een programma van lezingen, muziek, dans en toneel samengesteld waarin de podiumkunsten en de beeldende kunsten elkaar ontmoeten.

 

Theatermenu

Na het succes van afgelopen jaar, serveren we ook dit seizoen weer een theatermenu. Op diverse theateravonden wordt in samenwerking met Belle Folie en Wijnkoperij Wesseling een theaterdiner met bijpassend wijnarrangement gerserveerd. Aan mooi gedekte tafels geniet u in Villa De Wilde Zwanen van een heerlijk diner om vervolgens een voorstelling te bekijken.

 

"Ik draag bijna alle kleine theaters een warm hart toe, dus ook Singer. Het zijn heerlijke plekken voor een try-out, maar het is ook heel belangrijk dat die zalen er zijn voor artiesten die beginnen. Het zijn mooie uitprobeerplekken." Youp van 't Hek

 

Op 13 oktober 2017 speelde Youp van 't Hek een try-out van zijn oudejaarsconferentie '17. Lees op pagina 12 t/m 15 in het Singer Magazine '17 - '18 het volledige interview met Youp.

 

Meer weten over ons theater? Bekijk hier de video die we maakten voor de Vereniging Vrije Theater Producenten

 

Blijf op de hoogte

Op onze theater facebookpagina vindt u leuke weetjes, achtergrondinformatie en bijzondere verhalen over de voorstelingen. Volg ons en u bent altijd op de hoogte van het laatste nieuws!