Theater

Theaterseizoen 2017/18 vindt plaats in ons nieuwe theater! We verwelkomen een groot aantal topvoorstellingen en artiesten. Er zijn landelijke premieres en we hebben een nieuwe zondagmiddag programmering. Voor deze middagen hebben we een programma van lezingen, muziek, dans en toneel samengesteld waarin de podiumkunsten en de beeldende kunsten elkaar ontmoeten. 

U ziet hier een overzicht van een aantal voorstellingen die in de komende maanden bij ons te zien zijn.

Terug van weggeweest is het theatermenu. Op acht theateravonden wordt in samenwerking met Belle Folie en Wijnkoperij Wesseling een theaterdiner met bijpassend wijnarrangement gerserveerd. Aan mooi gedekte tafels geniet u in Villa De Wilde Zwanen van een heerlijk diner om vervolgens een voorstelling te bekijken.

"Ik draag bijna alle kleine theaters een warm hart toe, dus ook Singer. Het zijn heerlijke plekken voor een try-out, maar het is ook heel belangrijk dat die zalen er zijn voor artiesten die beginnen. Het zijn mooie uitprobeerplekken."  Youp van 't Hek

Op 13 oktober 2017 speelde Youp van 't Hek een try-out van zijn oudejaarsconferentie '17. Lees op pagina 12 t/m 15 in het Singer Laren Magazine het volledige interview met Youp.

 

0